Skip to main content

Communicatie app

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Op zoek naar een communicatie app?

Ben je op zoek naar een communicatie app waar je je medewerkers snel mee kunt bereiken? Een app die je bovendien de mogelijkheid biedt om ze te betrekken, te motiveren en te trainen? Bij Workforce Group hebben we de ideale oplossing voor je. De gebruiksvriendelijke Actimo app is op veel verschillende manieren toepasbaar.

Zo wordt de app gebruikt om met elkaar te communiceren en updates te delen. Andere mogelijkheden zijn om onderzoeken uit te voeren, e-learning te ontwikkelen en onboarding processen uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos en sluiten perfect aan bij jouw wensen. De app kan bovendien in jouw huisstijl worden vormgegeven.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Interne communicatie app voor verschillende branches en organisaties

De interne communicatie app komt goed van pas in verschillende branches en organisaties. Zo heb je enkel een smartphone nodig om aan de slag te gaan. Je communiceert makkelijk met mensen op verschillende locaties en tijdzones. Ook vanuit huis kan men de app gebruiken en bijvoorbeeld een training volgen.

De app helpt om de interne communicatie te verbeteren. Niet onbelangrijk, want goede communicatie zorgt voor een hogere productiviteit. Ook om samen te werken, medewerkers te motiveren en stimuleren en de werknemersbetrokkenheid te verhogen kan de app worden ingezet.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Demo van de app voor interne communicatie ontvangen?

Wil je graag een demo van de app voor interne communicatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen de demo graag voor je en kunnen je voorzien van persoonlijk advies.

Online kun je meer lezen over ons team en onze manier van werken. Goed om te weten is dat elke organisatie bij ons welkom is. Ongeacht hoe klein, groot of complex jouw organisatie is: wij zorgen voor een oplossing op maat!

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo