Skip to main content

Over Workforce Group

Lees meer
actimo en tamigo

Waarom samenwerken werkt

Er zijn verschillende online tools beschikbaar die een enorm verschil kunnen maken op het vlak van medewerkersbetrokkenheid, samenwerking, personeelsmanagement en meer. Met zoveel verschillende opties is het lastig om te weten welke tool waaraan kan bijdragen, laat staan om de lijst van leveranciers te beperken en daaruit te kiezen. Workforce Group bespaart je deze tijd. Wij hebben de markt namelijk onderzocht en de beste software geselecteerd die jouw bedrijf kan laten groeien.

Onze waarden

Dit is hoe Workforce Group altijd zorgt voor de beste resultaten.

Boek een demo
Professioneel

Wij leveren innovatieve technologie en sublieme service, waardoor onze klanten verzekerd zijn van topkwaliteit.

Ambitieus

Net als onze klanten werken wij hard om succesvol te zijn.

Fun

Ons succes vloeit voort uit passie, plezier & een uitstekende samenwerking als team.

Integer

Wij bouwen vertrouwen op door eerlijk te zijn en juist te handelen op basis van professionele normen.

Klantgericht

Tevreden klanten is waar we blij van worden. Daarom zoeken we voortdurend naar aanvullende producten die onze klanten helpen succes te boeken!

De ervaringen van onze klanten

Lees hoe onze softwareoplossingen het werk van zowel managers als werknemers,
makkelijker en leuker maakt.

Ongeacht land en cultuur is onze eerste indruk - dat tamigo een gebruiksvriendelijke planningstool is voor al onze medewerkers - bevestigd.

Bolia

Ons belangrijkste doel om een communicatie app te creëren was om werknemers betrokken te houden. We willen de beste werkplekken creëren en met die visie moet je communiceren naar en met je werknemers en Actimo is daar een geweldige oplossing voor.

Compass Group

Als verantwoordelijke voor de loonadministratie bespaar ik veel tijd met tamigo. Ik kan gemakkelijk alle noodzakelijke componenten voor het maandsalaris vanuit tamigo exporteren naar ons salarissysteem.

Triumph