Skip to main content

Communicatie bedrijf

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Goede communicatie is in een bedrijf van cruciaal belang

Effectieve communicatie binnen een bedrijf is essentieel voor succes. Zo zorgt goede communicatie voor een fijne samenwerking, goede sfeer op de werkvloer en een hogere productiviteit. Het halen van deadlines of het binnenhalen van een nieuwe klant is immers een stuk lastiger als iedereen langs elkaar heen werkt.

Een manier om de interne communicatie te verbeteren? Dat kan met behulp van slimme software en de juiste resources. Zo staan jij en je team altijd met elkaar in contact. Met Actimo kun je medewerkers bereiken, betrekken en motiveren. Je kunt de software ook gebruiken voor e-learning en om bepaalde gegevens te delen en te meten.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Hulp bij het verbeteren van de interne bedrijfscommunicatie

Bij Workforce Group helpen we je graag om de interne bedrijfscommunicatie te verbeteren. Onze oplossingen en adviezen stellen jouw bedrijf in staat te veranderen, te versnellen en te vernieuwen. Je zult zien dat je op deze manier niet alleen je concurrenten voor blijft, maar ook je medewerkers tevreden houdt.

We streven naar tevreden succesvolle (frontline) medewerkers. Hoe we dit precies doen? Onder andere door het personeel de mogelijkheid te bieden zich verder te laten ontwikkelen met e-learning. Via Actimo kunnen ze namelijk leren waar en wanneer ze maar willen.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Meer weten over effectieve interne communicatie?

Wil je meer te weten komen over effectieve interne communicatie en de oplossing? Lees dan verder op de website of vraag direct een gratis demo aan. De demo is de ideale manier om kennis te maken met de software en resources.

Goed om te weten is dat de oplossing geschikt is voor elk bedrijf. Ongeacht de branche of de complexiteit van de organisatie: we helpen je graag vooruit. Ons doel is om – met gebruiksvriendelijke tools – jou te helpen om je bedrijf aan te sturen en te laten groeien.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo