Skip to main content

Communicatie verbeteren

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Waarom de communicatie verbeteren zo belangrijk is

Staat de communicatie verbeteren al een tijdje op jouw agenda? Ga er nu dan écht mee aan de slag. Een goede interne communicatie biedt veel voordelen voor het team en de managers. Zo verbetert de sfeer als er helder en duidelijk wordt gecommuniceerd en kan er productiever, innovatiever en efficiënter gewerkt worden als alle neuzen dezelfde kant op staan.

Professioneel communiceren is meer dan alleen informatie delen. Je kunt door middel van communicatie namelijk ook je werknemers betrekken en motiveren. Dit zorgt voor succesvolle frontline medewerkers die doelen en deadlines halen. Voorkom misverstanden en begin vandaag nog met het verbeteren van de communicatie in jouw organisatie.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Workforce Group zorgt voor goede communicatie op de werkvloer

De communicatie op de werkvloer verbeteren kan op verschillende manieren. Bij Workforce Group denken we graag met je mee over welke oplossingen het beste bij jouw bedrijf passen. Wij hebben een ruime ervaring en voorzien je graag van een passend en professioneel advies. Gebruik de handige tool Actimo inclusief app die direct inzetbaar is.

De software is gebruiksvriendelijk en praktisch. In welke branche je ook werkzaam bent: wij zorgen voor een oplossing voor maat. De mogelijkheden met de app zijn bovendien eindeloos. Je gebruikt de app niet alleen om medewerkers te bereiken, maar bijvoorbeeld ook om resultaten realtime te meten en ze te trainen. Tevreden, succesvolle en beter opgeleide medewerkers zijn het resultaat!

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Communicatie binnen bedrijf verbeteren met Actimo

Wil je meer weten over Actimo om de communicatie binnen jouw bedrijf te verbeteren? Neem dan contact op met het team van Workforce Group. Wij hebben al verschillende nationale en internationale bedrijven geholpen om te veranderen, versnellen en vernieuwen. Uiteraard helpen we ook jouw bedrijf graag vooruit.

Online kun je eventueel meer informatie vinden over ons en de verschillende apps die we aanbieden. Boek direct een demo als je graag wilt ontdekken welke voordelen de apps jouw bedrijf kunnen bieden. Je regelt dit door het contactformulier in te vullen. De demo is de beste manier om kennis te maken met ons en onze werkwijze!

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo