Skip to main content

Communicatieplatform

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Communicatieplatform Actimo

Ontelbare e-mails, telefoontjes en reminders: de interne communicatie binnen een bedrijf is van groot belang. Het is daarom cruciaal om dit goed te organiseren om zo efficiënt mogelijk te werken. Dit leidt niet alleen tot een hogere productiviteit, maar ook tot tevreden medewerkers.

Een manier om de interne communicatie te organiseren is het communicatieplatform Actimo. Met dit platform kun je medewerkers bereiken en betrekken, maar ook trainen. Zo ontwikkel je je eigen e-learning en meer. Je hebt ook de mogelijkheid om allerlei zaken van tevredenheid tot productiviteit in real time te meten.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Gebruiksvriendelijk, praktisch en effectief communicatieplatform

Het communicatieplatform Actimo is gebruiksvriendelijk, praktisch en effectief. Zo kunnen medewerkers met elkaar communiceren en kun jij het team op de hoogte houden van het laatste nieuws. Door resultaten en tevredenheid te meten, zie je direct wie zich gelukkig voelt binnen het bedrijf en wie misschien wat extra steun en motivatie nodig heeft.

Bovendien krijg je een goed beeld van de cultuur en de sfeer op de werkvloer. Het communicatieplatform biedt inzicht en overzicht, zodat je sneller actie kunt ondernemen en voor tevreden en productieve medewerkers kunt zorgen!

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Wil je weten wat een intern communicatieplatform voor jou kan betekenen?

De beste manier om kennis te maken met een intern communicatieplatform is via een demo. Op die manier zie je direct wat het platform te bieden heeft. Je kunt nú gratis een demo van Actimo aanvragen!

Wil je de interne communicatie binnen je bedrijf structureel aanpakken en wil je hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag! We laten je zien hoe het communicatieplatform werkt, zodat je je team kunt bereiken waar en wanneer je maar wilt.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo