Skip to main content

Employee engagement

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Employee engagement: een belangrijke factor voor het succes van de organisatie

Employee engagement, ofwel werknemersbetrokkenheid, staat voor de mate waarin medewerkers zich betrokken voelen om een bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie. De persoonlijke tevredenheid over de organisatie en de werkzaamheden speelt hierin een belangrijke rol.

De employee engagement wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mate waarin een medewerker de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Waarom is werknemersbetrokkenheid belangrijk?

Werknemersbetrokkenheid is belangrijk om verschillende redenen. Zo zijn betrokken medewerkers tevreden, gemotiveerd en productief. Ze zullen langer bij jouw organisatie blijven werken. Dit is positief als je minder verloop wilt en de sfeer op de werkvloer wilt verbeteren.

Om te ontdekken hoe betrokken en tevreden jouw medewerkers zijn, kun je verschillende onderzoeken uitvoeren. Bij Workforce Group helpen we je graag om deze onderzoeken en surveys uit te voeren door middel van software en resources. Ook kunnen wij helpen om je medewerkers meer bij de organisatie te betrekken.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Wat is employee engagement en hoe kun je deze verhogen?

Employee engagement vormt een belangrijk onderdeel voor een succesvolle werkplek. Maar wat is employee engagement en hoe kun je deze verhogen? Hier kan Workforce Group je uitstekend bij helpen. De Actimo oplossing die Workforce Group aanbiedt, is geschikt om de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers te vergroten. Zo streven wij er naar medewerkers te bereiken, te betrekken en te motiveren.

Online kun je meer lezen over de software die we aanbieden. Vraag gerust een gratis demo aan als je kennis wilt maken met ons en de oplossing! Vul vandaag nog het contactformulier in als je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo