Skip to main content

Hoe motiveer je medewerkers

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Hoe motiveer je medewerkers?

Gemotiveerde werknemers. Wie wil ze niet? Maar hoe motiveer je medewerkers? Dit is een vraag die we bij Workforce Group vaak krijgen. Gemotiveerde medewerkers zijn namelijk de sleutel naar succes. Als medewerkers tevreden en gemotiveerd zijn binnen hun functie dan heeft dit direct een positieve invloed op de sfeer, productiviteit en efficiency binnen jouw organisatie.

Het motiveren van medewerkers kan op verschillende manieren. Welke aanpak het beste werkt, is echter afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft medewerker A behoefte aan een persoonlijk gesprek, terwijl medewerker B zich graag verder wilt kunnen ontwikkelen. Bij Workforce Group introduceren wij daarom de Actimo tool waarmee je iedereen in zijn of haar individuele behoeftes kan voorzien.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Medewerkers motiveren en stimuleren via een app

Je kunt een app gebruiken om medewerkers te motiveren en stimuleren. Dit heeft veel voordelen. Zo kun je via surveys en feedback direct zien hoe tevreden jouw medewerkers zijn. Je ontdekt wie een leader is binnen het team en wie er wellicht wat extra motivatie nodig heeft. Ook kun je via de app communiceren en je medewerkers meer betrekken bij het bedrijf.

Een andere optie is om via de app trainingen aan te bieden. Dit doe je uiteraard geheel op jouw eigen manier en in jouw huisstijl. Het voordeel van e-learning is dat medewerkers er gebruik van kunnen maken op een door hun gewenst moment en locatie. Zo kunnen medewerkers ook vanuit huis of op locatie betrokken blijven bij de organisatie.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Direct beginnen met medewerkers motiveren?

Wil je direct beginnen met medewerkers motiveren, betrekken en bereiken? Boek dan een gratis demo via onze website. Het enige wat je hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en de Actimo tool bij jou introduceren. Zo kun je op je gemak kennis maken met de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en kunnen je meer vertellen over de software en resources. Bedrijven uit elke branche en met elke complexiteit zijn bij ons welkom voor een oplossing op maat. Wij helpen je bij het motiveren van je team en het laten groeien van jouw organisatie!

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo