Skip to main content

Interne communicatie bedrijf

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Interne communicatie in een bedrijf is cruciaal

De interne communicatie is enorm belangrijk voor het goed functioneren van een bedrijf. Zo moeten medewerkers, overal en altijd met elkaar kunnen brainstormen, overleggen en samenwerken. Daarnaast is het belangrijk voor managers om medewerkers te bereiken, te betrekken en te trainen. Op deze manier zorg je voor betrokken en tevreden medewerkers die altijd op de hoogte zijn van wat er binnen de organisatie gebeurt.

Ben je op zoek naar een manier om de interne communicatie te verbeteren? Dan is het communicatie platform Actimo iets voor jouw bedrijf. Met dit platform kun je onder andere updates delen, feedback ontvangen via pulse surveys en processen zoals onboarding en preboarding automatiseren.

Zij kozen eerder
voor Actimo

De voordelen van interne communicatie tools

Interne communicatie tools zoals Actimo bieden voordelen voor iedereen in het bedrijf. Zo kun je de tool gebruiken om individuele prestaties te meten en de productiviteit van je werknemers te verhogen. Je ziet precies wie de ambassadeurs zijn binnen het bedrijf en welke medewerkers extra gemotiveerd dienen te worden.

Een goede employee journey zorgt voor engagement, groei en motivatie op de werkvloer. De tool geeft inzicht in de bedrijfscultuur en de tevredenheid van de werknemers. Zo zorg je voor een prettige werksfeer waarin jouw medewerkers zich thuis voelen. Actimo biedt zelfs de optie om je eigen e-learning te ontwikkelen.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Meer weten over het intern communicatiesysteem?

Wil je meer weten over het intern communicatiesysteem Actimo? Bij Workforce Group ben je aan het juiste adres voor een gratis demo. Via de demo kun je kennis maken met het platform. Zodra je overtuigd bent van de tool, zorgen wij er voor dat de software wordt geinstalleerd en optimaal presteert binnen jouw bedrijf.

Ons team staat altijd klaar voor support. Op onze website kun je meer lezen over ons en onze oplossingen. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of direct de demo wilt aanvragen!

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo