Skip to main content

Interne communicatie

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Neem de interne communicatie onder de loep

Wil jij je organisatie veranderen, verbeteren en versnellen? Begin dan eens met het onder de loep nemen van de interne communicatie. Een goede communicatie in het bedrijf zorgt voor een hogere productiviteit en efficiency.

Workforce Group is gespecialiseerd in het verbeteren van de professionele communicatie. Wij doen dit door middel van vooruitstrevende software en resources. De Actimo tool is gebruiksvriendelijk, praktisch én multifunctioneel. Zo kun je via de tool communiceren, maar ook bijvoorbeeld resultaten meten.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Interne communicatie app: onmisbare schakel

De interne communicatie app Actimo vormt inmiddels een onmisbare schakel bij verschillende bedrijven. Zo wordt de app gebruikt om belangrijke informatie te delen en kun je je eigen e-learning ontwikkelen en deze direct delen met je team.

Het doel van de app is om medewerkers te bereiken, te betrekken en te trainen. Door middel van de app zie je welke werknemer een high performer is en wie extra motivatie kan gebruiken. Je kunt direct feedback ontvangen van je medewerkers. Zo zie jij meteen welke punten je kunt verbeteren / op de agenda kunt zetten om face to face te bespreken met je medewerker.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Meer weten over verbeteren van de interne communicatie?

Wil je meer weten over het verbeteren van de interne communicatie? En ben je benieuwd naar de oplossingen en het advies dat Workforce Group voor jouw organisatie heeft? Lees dan verder op de website of neem direct contact op met ons team. Wij vertellen je graag meer over de software, resources en werkwijze.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de interne communicatie app? Boek via onze website dan direct een gratis demo. Zo kun je zien hoe de app werkt en welke voordelen deze jou biedt. Wij weten zeker dat ook jij onder de indruk zult zijn van onze kracht en de praktische oplossing.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo