Skip to main content

Medewerkers app

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

De voordelen van een medewerkers app

Een medewerkers app biedt veel voordelen voor zowel medewerkers als de organisatie. Met het gebruik van een sociale tool op de werkplek kan een productieve sfeer gecreëerd worden waardoor het bedrijf vooruitgang boekt. Het is dé manier om medewerkers te bereiken, te binden en te trainen.

Motiveer je personeel door hen te voorzien van relevante details over het bedrijf. Houd je werknemers bijvoorbeeld op de hoogte van de voortgang van de verkoopdoelstellingen en laat hen deel uitmaken van de prestaties van het bedrijf. Of vraag je medewerkers om feedback via pulse surveys. Hierdoor zullen (nieuwe) medewerkers sneller productief zijn binnen jouw organisatie.

Je kunt resultaten bovendien realtime meten. Op die manier kun je nagaan wie je ambassadeurs binnen de organisatie zijn en welke medewerkers gemotiveerd dienen te worden.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Medewerkers app van Workforce Group

Workforce Group raadt de gebruiksvriendelijke werknemersapp Actimo aan, die waarde kan toevoegen binnen diverse sectoren en bedrijven. Het interactieve platform zorgt er voor dat medewerkers makkelijk met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen. De app kan volledig worden ingericht aan de hand van jouw wensen en huisstijl. Zo bepaal je zelf de tone of voice en employer branding.

Ook kun je je eigen trainingen en handleidingen ontwikkelen, die je eenvoudig via de app met jouw medewerkers kunt delen. De app kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van interne communicatie tot de ontwikkeling van medewerkers, en zal een onmisbare schakel vormen binnen jouw organisatie.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Demo aanvragen voor onze app voor medewerkers

Wil je de Actimo app graag eens bekijken? Vraag dan een gratis demo aan. Dit kan snel en eenvoudig via onze website of contactformulier. Zo kun je ontdekken hoe het platform eruit ziet en hoe eenvoudig én praktisch deze in gebruik is.
Voor meer informatie over ons en de apps kun je verder lezen op de website of contact met ons opnemen. We beantwoorden je vragen graag en kunnen je meer vertellen over de voordelen en werking van de softwaresystemen. Je bereikt ons Workforce Group team via de e-mail, telefoon of website.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo