Skip to main content

Medewerkers
tevredenheid

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Benieuwd naar de medewerkerstevredenheid?

Wil je weten hoe het staat met de medewerkerstevredenheid in jouw bedrijf? Voer dan onderzoek uit. Zo krijg jij direct inzicht in de mate van tevredenheid van jouw medewerkers. Ontdek op welke punten jij verbeteringen kunt doorvoeren en welke medewerkers wellicht een extra duwtje in de goede richting nodig hebben.

Hoe je dit professionele onderzoek laat uitvoeren? Via de app van Actimo. Hiermee zet je snel en eenvoudig een medewerkerstevredenheidsonderzoek op touwen. De resultaten worden overzichtelijk aan jou gepresenteerd.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Onderzoek de werknemerstevredenheid en andere zaken

Naast de werknemerstevredenheid zijn er wellicht nog meer zaken die jij eens onder de loep wilt nemen. Organiseer daarom ook andere onderzoeken en surveys via de app. Indien gewenst vraag je je medewerkers direct om feedback. Met de resultaten kun jij aan de slag en kun je de motivatie en productiviteit direct verbeteren.

De app is ontworpen om mensen te bereiken, betrekken en te motiveren. Een onderzoek uitvoeren is slechts één van de dingen waarmee wij jou kunnen helpen. Verbeter bijvoorbeeld de interne communicatie of ontwikkel je eigen e-learning.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Medewerkerstevredenheid meten en meer

Wil je de medewerkerstevredenheid meten en genieten van de andere voordelen die de app en software jou biedt? Contacteer ons dan direct. Wij vertellen je graag meer over de oplossing. Ook voor een advies op maat ben je bij ons van harte welkom, ongeacht de branche en complexiteit van jouw organisatie.

Je kunt ons bereiken via de website, e-mail of telefoon. Boek online eventueel direct een gratis demo als je benieuwd bent naar hoe de app eruit ziet. Een betere manier om kennis te maken met de oplossing is er niet!

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo