Skip to main content

Personeelsapp

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Wat is een personeelsapp?

Met één druk op de knop al jouw medewerkers bereiken? Of altijd en overal in contact kunnen komen en informatie delen met je medewerkers? Met een bedrijfsapp is het allemaal mogelijk. Gun jouw personeel en jezelf het gemak van één centrale plek waar trainingen, handleidingen of updates te vinden zijn. Via een personeel app kunnen jouw medewerkers actief deelnemen aan het gesprek. Een bedrijfsapp biedt ook de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfscultuur te creëren en is het een plek die het personeel motiveert om te presteren.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Personeel app: bereik en betrek (nieuw) personeel

Onboarding van personeel krijgt vaak te weinig aandacht door tijdgebrek. Wat als er een manier is om onboarding efficiënt aan te pakken, zonder dat het je extra tijd en inspanning kost? Dit zou geweldig zijn toch? De Actimo personeelsapp maakt dit mogelijk.

Via de bedrijfsapp kan je makkelijk met personeel communiceren en personeel om feedback vragen. Het doel van de app is om het personeel te bereiken en te betrekken bij de organisatie. Daarnaast helpt de personeel app om bepaalde interne processen te automatiseren, resultaten te meten en personeel te trainen.

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Kennismaken met onze personeelsapp?

Wil je kennismaken met onze bedrijfsapp? Lees dan verder op de website van Workforce Group. We hebben hier alle belangrijke informatie over onze gebruiksvriendelijke personeel apps en software systemen op een rijtje gezet.

Boek direct een demo als je wilt zien hoe de personeelssapp werkt. Een betere manier om kennis te maken met ons is er niet! Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met ons team van Workforce Group. Je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail, het online contactformulier of social media.

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo