Skip to main content

Professionele communicatie

Actimo is een interactief communicatie- en engagementplatform om jouw personeel te bereiken, te betrekken en te trainen.
Vraag een demo aan
actimo nederland

Het doel van professionele communicatie

Professionele communicatie gaat een stuk verder dan een gezellig kletspraatje bij het koffieapparaat. Bij professionele communicatie is het doel namelijk om informatie te delen en hiermee de innovatie, productiviteit en efficiency op de werkvloer te vergroten. Door goed met elkaar te communiceren, worden doelen en deadlines behaald!

Een ander voordeel van een goede en professionele interne communicatie is dat het leidt tot tevreden medewerkers. Iedereen vindt het namelijk fijn om gehoord te worden. Door met elkaar te communiceren zorg je bovendien voor een fijne samenwerking en voorkom je misverstanden. Tot slot heeft de sfeer binnen het bedrijf absoluut baat bij een heldere en goede communicatie.

Zij kozen eerder
voor Actimo

Professioneel communiceren met software en resources

Professioneel communiceren is iets wat je kunt leren. Uiteraard kun je je vaardigheden ondersteunen met bepaalde tools, zoals de communicatie app die Workforce Group aanbiedt. Met een interne communicatie app wordt het nog makkelijker om je medewerkers te bereiken, te trainen en te betrekken.

Workforce Group heeft hiervoor de oplossing van Actimo. Je gebruikt de app om updates te delen, met elkaar in contact te blijven en medewerkers te motiveren. Je kunt via de app tevens resultaten delen en feedback ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte van de mening van je medewerkers. Dit geeft jou vervolgens de kans om hier snel op in te spelen en je bedrijfsvoering te blijven verbeteren!

actimo medewerkers
actimo medewerkerscommunicatie

Meer informatie over de professionele bedrijfscommunicatie tool

Wil je meer informatie over de professionele bedrijfscommunicatie tool ontvangen? Boek dan direct een demo via onze website. Het boeken van een demo is gratis en vrijblijvend. Je krijgt alle kans om kennis te maken met de Actimo app. Ontdek hoe gebruiksvriendelijk de app is en welke zaken je er allemaal mee kunt regelen.

Het aanvragen van een demo doe je door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je een vraag hebt of graag een afspraak met ons wilt maken. Wij luisteren graag naar je verhaal en bieden je oplossingen en advies op maat. Samen met jou gaan we je bedrijf versnellen, vernieuwen en veranderen!

De ervaringen van Actimo klanten

Lees hoe Actimo zorgt voor meer betrokken en gelukkigere medewerkers

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Alles wat Actimo biedt

Dit is hoe Actimo ervoor zorgt dat je alles uit je medewerkers haalt.

Boek een demo
Medewerkers
communicatie

Deel belangrijke updates en laat jouw medewerkers meedoen in het gesprek.

E-learning

Laat jouw medewerkers groeien met e-learning op een leuke manier, die altijd en overal beschikbaar is.

Cultuur & medewerkers
tevredenheid

Creëer een cultuur die jouw medewerkers motiveert om te presteren.

Preboarding

en onboarding

Zorg dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen en meteen productief kunnen zijn.

Employee journey

Maak de Employee journey écht leuk en zorg voor engagement, motivatie en groei.

Productiviteit & operations

Verhoog de productiviteit van werknemers en stroomlijn processen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo