Skip to main content

Het Meta Workplace
Alternatief - Actimo

Actimo is niet zomaar een alternatief voor Meta Workplace.
Het is een interactief communicatie en engagement platform speciaal gemaakt om bedrijven met frontlinie medewerkers te helpen. Zo kun je op een effectieve manier jouw personeel bereiken, betrekken en trainen.
Gratis demo
Meta Workplace alternatief Actimo

Klanten die Actimo kiezen

Alternatief voor Meta Workplace Actimo

Overstappen van Meta Workplace app naar Actimo

Wij begrijpen dat de overstap van de Meta Workplace app naar een nieuwe oplossing uitdagend kan zijn. Geen stress! Wij hebben een enthousiast team dat je hierbij ondersteunt.
Met onze uitgebreide ervaring in migraties en implementaties voor wereldwijde bedrijven, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Overstappen naar Actimo

Support van ons
customer success team

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij het opzetten en optimaliseren van jouw communicatie platform. Of het nu gaat om het versturen van belangrijke updates, het organiseren van trainingen of het stimuleren van betrokkenheid bij het personeel.

Meta Workplace alternatief – Workplace versus Actimo - Actimo Support van ons Actimo team

Alles wat je medewerkers nodig hebben

Haal de beste elementen uit Facebook Workplace, voeg handige koppelingen toe en breng alles samen in de overzichtelijke, intuïtieve app van Actimo. Maak het werken leuker en uitdagender, en stimuleer medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Benieuwd welke features overeenkomen of welke extra mogelijkheden Actimo heeft? Download de Meta Workplace versus Actimo PDF voor meer informatie.

Alles wat Actimo biedt

Met Actimo kun je gemakkelijk en efficiënt communiceren met je medewerkers. Zowel op de zaak of onderweg. Van het versturen van gepersonaliseerde berichten, enquêtes en het creëren van (onboarding) trainingen. Actimo biedt alles wat je nodig hebt om het beste uit je medewerkers te halen.

Door het gebruik van de rapportage tools kun je ook inzicht krijgen in de betrokkenheid van je medewerkers. Op die manier kun je gerichte acties ondernemen om hun prestaties te verbeteren. Kortom, met Actimo heb je de tools in handen om de interne communicatie en samenwerking binnen je team te verbeteren en zo het beste uit je medewerkers te halen.

Meta Workplace alternatief - Actimo biedt dé ultieme oplossing

Waarom houden onze klanten van Actimo?

Met Actimo zijn alle linkjes, reglementen maar ook nieuwsbrieven in één app terug te vinden. Mededelingen van de directie of de vestigingsmanagers zijn vanuit Actimo eenvoudig naar gewenste vestigingen en medewerkers te publiceren. Onze collega's vinden de app gebruiksvriendelijk en voelen zich meer verbonden met het bedrijf!

Fatma RomanMedewerker personeelszaken, Tuinland

We zijn super blij met Actimo. We gebruiken de app voor alle communicatie naar onze medewerkers, zoals het delen van belangrijke data, memo's en af en toe een verloting! Een effectieve en creatieve manier om cruciale informatie te delen.

Nomiki HuijsmansHR-Coordinator, The Hague Marriott Hotel

Wij gebruiken Actimo voor de communicatie richting de franchisenemers én verkoopmedewerkers. De Academy is geweldig voor onboarding, het verrijken van kennis van de medewerkers middels e-learning en loyaliteit kweken. Daarnaast vinden de franchisenemers de “marktplaats” interessant. Wij zijn erg tevreden over Actimo, ook vanwege de goede en flexibele service- en support vanuit het Actimo team.

Judith van der SluijsHR-Manager, Bakker Bart

We hoeven geen e-mails meer te sturen of medewerkers te bellen. Alles staat nu in één app en het is ontzettend gebruiksvriendelijk en makkelijk om in contact te komen.

Pernille DuhontOperations Manager, Djurs Sommerland

Wij gebruiken Actimo voor verschillende toepassingen. Voor snelle, interne communicatie maar ook voor trainingstools. Onze medewerkers kunnen belangrijke informatie snel terugvinden in Actimo. We zijn zeer tevreden, ook met ondersteuning als dit al nodig is.

Tom de WitEigenaar, Dirk de Wit Mode

Met Actimo houden wij op een ideale en leuke manier al onze afdelingen betrokken van updates binnen het bedrijf. We ervaren dat we door Actimo efficiënter werken en plannen!

Linda BlijdorpPersoneel & Organisatie, The Little Green Bag

Dankzij Actimo kunnen wij al ons personeel bereiken op 1 plek en naar hen communiceren op een uniforme en leuke manier. Maar het is niet enkel top-down communicatie via deze hippe app! Via onze “social wall” kunnen onze collega’s allerlei leuke nieuwigheden en inspirerende posts publiceren.

Caroline JacquesHead of HR, VERITAS

We waren op zoek naar een manier om iedereen samen te brengen, zodat iedereen zicht had op alles wat er verstuurd werd en niets miste. Met Actimo kun je overal en altijd communiceren, wat echt heerlijk is.

Rebekah SmithInternal Communications Coordinator, The Cambridge 1:1 diet

Wij gebruiken Actimo voor zowel blendid learning als gamification en kleine video's. Actimo helpt ons om efficiënter te zijn.

Thomas LarsenHead Learning & Development, BoConcept

Met Actimo begroeten en ontmoeten we nieuwe medewerkers. Zo zijn ze veel gemotiveerder als ze naar hun eerste shift komen, wat voor ons een groot voordeel is.

Thomas ByfogedRestaurant Manager, Max Hamburger

Toen we Actimo ontdekten, beseften we dat we zowel een communicatie- als trainingstool konden combineren, één die op maat kon worden gemaakt voor onze individuele behoeften en een "one-stop shop" kon zijn voor al onze medewerkers.

Cheryl StewartDirector of Sales, Andron Facilities Management

Met Actimo hebben we een perfecte tool voor onze interne communicatie en informatievoorziening. Gemakkelijk en snel bereiken we al onze medewerkers met de juiste informatie!

Lars van GompelPersoneelsadministratie, Groenrijk Tiburg

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe je jouw medewerkers gemotiveerder, gelukkiger en productiever kunt maken met Actimo?

Neem contact opBoek een demo